Onze merken

De uitgangspunten van HoutDepot en haar complete buitenhoutprogramma zijn duurzaam en kwaliteit. Dit is wat wij verwachten van de gerelateerde merken en wat wij willen aanbieden aan de eindgebruiker.

Garlux tuinhout

Garlux is het merk voor kwalitatief hoogwaardig en duurzaam tuinhout. Alle producten van het merk Garlux zijn onder vacuümdruk verduurzaamd, waardoor de duurzaamheid van het product wordt verlengt en het dus langer meegaat. Lees meer over verduurzamen.

Hollands hout

Onder het merk Hollands hout vallen houtproducten waarvan het hout afkomstig is uit de Nederlandse bossen van Staatsbosbeheer, waar wij ook in wandelen en fietsen. Het hout hoeft dus geen duizenden kilometers af te leggen voordat het in uw tuin terecht komt. Een duurzame gedachte dus! Kijk voor meer informatie ook op de website van Hollands hout.

Ontwerpstudio van Swam

Ontwerpstudio van Swam houdt zich bezig met het ontwerp van producten. De functie vormt de leidraad door het ontwerpproces. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de uitstraling, de vraag van de consument en de productiemogelijkheden. De interesse voor alledaagse dingen prikkelt Ontwerpstudio van Swam om deze ook aantrekkelijk te maken voor anderen. “Er zijn zoveel mooie dingen om ons heen, terwijl we deze vaak vergeten.” Kijk voor meer informatie ook op de website van Ontwerpstudio van Swam.