Datum: 08-06-2017

Niet vergeten: zondag 18 juni is het weer Vaderdag! Nog geen passend cadeau gevonden? Gelukkig heeft HoutDepot veel leuke producten om de vaders in het zonnetje te zetten. Een vuurschaal van cortenstaal, gecombineerd met rustieke houten boomstammen bijvoorbeeld? Of een robuuste houten boomstamtafel? Leuk te combineren met bezaagde blokken. Dat is weer eens wat anders!


Vuurschaal Cortenstaal 80cm

Staal: 2 mm dik Rustieke afwerking

Adviesprijs Incl. BTW

€ 94,50

Bestel dit product

Boomstam met bast, eiken/beuken 30/40x45 cm

Ideaal als krukje of als bijzettafeltje. Kan zowel voor binnen als buiten gebruikt worden. Leuk om te weten: binnen 1,5 seconden groeit de hoeveelheid hout van deze stam bij in de bossen van Staatsbosbeheer. Tip: Indien de stam buiten gebruikt wordt, is het aan te raden iets onder de stam te zetten. Bijvoorbeeld wieltjes of latjes, zodat schimmels en insecten er niet gaan nestelen.

Adviesprijs Incl. BTW

€ 21,25

Bestel dit product

Boomstamtafel, lariks/douglas 90x180x75 cm

Een unieke tafel gemaakt van Nederlands hout. Deze tuintafel heeft een blad gemaakt van schaaldelen van ca. 4cm dik en bestaaat uit 2 delen. De tafelpoten zijn ca. 8,8x8,8cm. Om de levensduur van de tafel te verlengen, kan een kleurloze natuurlijke beits, olie of was gebruikt worden. De boomstamtafel wordt als bouwpakket geleverd.

Adviesprijs Incl. BTW

€ 379,00

Bestel dit product

Blokken, bezaagd lariks/douglas 30x30x40 cm

Te gebruiken als bijzettafeltje of krukje voor binnen of buiten. Leuk om te weten: de hoeveelheid hout die aanwezig is in dit blok, groeit in 2 seconden bij in de bossen van Staatsbosbeheer Tips: De randen kunnen desgewenst afgewerkt worden met een bovenfrees. Daarnaast is het aan te raden om iets onder het blok te zetten, wanneer het buiten gebruikt wordt. Bijvoorbeeld wieltjes of latjes.

Adviesprijs Incl. BTW

€ 45,50

Bestel dit product
18 juni Vaderdag
18 juni Vaderdag
18 juni Vaderdag
18 juni Vaderdag