Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Heeft u andere vragen of opmerkingen dan kunt u altijd contact opnemen via onze contactpagina

Op de pagina bestelprocedure is te lezen hoe u een bestelling kan plaatsen.
Bestelling geplaatst bij HoutDepot worden binnen 14 dagen bij uw vakhandelaar geleverd. Indien dit eerder kan, doen we dat uiteraard ook. Zodra de bestelling naar de vakhandelaar is verstuurd, ontvangt u een bericht.
Als u inlogt op uw account dan kunt u de status van uw bestellingen bekijken.
Zodra u een eerste bestelling plaats bij HoutDepot, zult u gekoppeld worden aan een vakhandelaar bij u in de buurt. Dit is ook uw afhaaladres. Door in te loggen in uw account, kunt u zien aan welke vakhandelaar u gekoppeld bent. Inloggegevens ontvangt u zodra u een account aanmaakt of een bestelling plaatst.
Indien u graag uw bestelling thuisbezorgd wilt hebben, kunt u contact opnemen met uw vakhandelaar om de mogelijkheden te bespreken. Mocht u nog niet gekoppeld zijn aan een vakhandelaar, kunt u bij uw bestelling in het opmerkingenveld uw wensen invullen.
De producten worden betaald bij de vakhandelaar waar u uw bestelling afhaalt. Zodra uw bestelling gereed staat bij de vakhandelaar, wordt contact met u opgenomen.
Artikelen kunnen binnen een termijn van 14 dagen geretourneerd worden bij de vakhandelaar, mits nog verkoopbaar.
De verwachte levensduur van de producten is afhankelijk van de houtsoort en de eventuele bewerking. Kijk voor meer informatie over houtsoorten en de verwachte levensduur op de pagina houtsoorten.
Zoals u wellicht weleens gelezen hebt, is niet al het verduurzaamd hout te schilderen. De verduurzaamde producten van HoutDepot zijn dat wel. Vanwege de impregnering die voor de producten van HoutDepot wordt gebruikt, kunt u deze houtproducten met alle verf- en beitssoorten overschilderen. Lees meer over de manier van verduurzamen en het middel op de pagina verduurzaming.