Datum: 26-04-2017

Zondag 14 mei is het weer zover: Moederdag!
Op zoek naar een leuk cadeau voor Moederdag? Bij HoutDepot bent u aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment aan bloembakken, kweektuintjes, tuinmeubels en nog veel meer mogelijke Moederdagcadeaus. Hieronder vindt u een aantal originele suggesties. Toch op zoek naar iets anders? Kijk op de productenpagina voor nog veel meer houtproducten.

Tip: ook leuk om zelf iets moois en origineels te maken met het tuinhout van HoutDepot!


Plantenbak Hortensia, naaldhout Celfix®, 50x100x39 cm

Deze vierkante plantenbak is van naaldhout, vacuümdruk verduurzaamd (geïmpregneerd) en universeel overschilderbaar. Daarnaast heeft de plantenbak afgeronde hoeken.

Adviesprijs Incl. BTW

€ 83,95

Bestel dit product

Blokken, bezaagd lariks/douglas 30x30x40 cm

Te gebruiken als bijzettafeltje of krukje voor binnen of buiten. Leuk om te weten: de hoeveelheid hout die aanwezig is in dit blok, groeit in 2 seconden bij in de bossen van Staatsbosbeheer Tips: De randen kunnen desgewenst afgewerkt worden met een bovenfrees. Daarnaast is het aan te raden om iets onder het blok te zetten, wanneer het buiten gebruikt wordt. Bijvoorbeeld wieltjes of latjes.

Adviesprijs Incl. BTW

€ 45,50

Bestel dit product

Boomstam met bast, eiken/beuken 30/40x45 cm

Ideaal als krukje of als bijzettafeltje. Kan zowel voor binnen als buiten gebruikt worden. Leuk om te weten: binnen 1,5 seconden groeit de hoeveelheid hout van deze stam bij in de bossen van Staatsbosbeheer. Tip: Indien de stam buiten gebruikt wordt, is het aan te raden iets onder de stam te zetten. Bijvoorbeeld wieltjes of latjes, zodat schimmels en insecten er niet gaan nestelen.

Adviesprijs Incl. BTW

€ 21,25

Bestel dit product

Tuinkast Londen, naaldhout Celfix®, 190x100x58 cm

Deze naaldhouten tuinkast is inclusief vloer en regelwerk binnenzijde ten behoeve van een legplank. De kast is vacuümdruk verduurzaamd (geïmpregneerd).

Adviesprijs Incl. BTW

€ 205,00

Bestel dit product

Boomstamtafel, lariks/douglas 90x250x75 cm

Een unieke tafel gemaakt van Nederlands hout. Deze tuintafel heeft een blad gemaakt van schaaldelen van ca. 4cm dik en bestaat uit 2 delen. De tafelpoten zijn ca. 8,8x8,8cm. Om de levensduur van de tafel te verlengen, kan een kleurloze natuurlijke beits, olie of was gebruikt worden. De boomstamtafel wordt als bouwpakket geleverd.

Adviesprijs Incl. BTW

€ 429,00

Bestel dit product
14 mei Moederdag
14 mei Moederdag
14 mei Moederdag
14 mei Moederdag
14 mei Moederdag