Accoya

Accoya

Tuin- en timmerhout

Tuin- en timmerhout

Schuttingen en hekken

Schuttingen en hekken

Decoratie en meubels

Decoratie en meubels

Terrassen en vlonders

Terrassen en vlonders

Kinderen

Kinderen

Dieren

Dieren

Rondhout

Rondhout

Hout voor iedereen!

Welkom bij HoutDepot. Dé webwinkel voor uw tuinhout, houten tuinmeubels en tuinaccessoires. Of u nu op zoek bent naar schuttingplanken en palen om zelf te klussen of een kant-en-klaar bouwpakket voor een overkapping en steigerhouten meubels; kwaliteit en duurzaamheid zijn de uitgangspunten van ons complete buitenhoutprogramma. Bekijk de artikelen per thema en laat u inspireren. Of ga rechtstreek naar de productenpagina als u precies  weet waarnaar u op zoek bent.

Nieuws

Vaderdag

Cadeautips
Vaderdag

Zondag a.s. mogen de vaders van Nederland weer in het zonnetje gezet worden. Heeft u nog wat ideeën nodig? Dan zit u bij HoutDepot goed! Wat dacht u van een vuurschaal van cortenstaal voor de gezellige familiemomenten? Misschien in combinatie met een opslaghuisje voor al het (zelf gesprokkelde) haardhout? Of een tuinkast om bijvoorbeeld het tuingereedschap netjes op te bergen? Succes met kiezen!

Lees meer

Klussen en genieten

DIY
Klussen en genieten

Klussen in de tuin of genieten in de tuin? Of eerst klussen om vervolgens van eigen creaties te genieten? Met de producten van HoutDepot is er voor ieder wat wils. Neem een kijkje op de pagina tuin- en timmerhout voor het constructieve tuinhoutassortiment waarmee u zelf vanalles kunt maken. Op de pagina decoratie en meubels vindt u juist prefab producten en bouwpakketten om snel te kunnen plaatsen.

Lees meer

Moederdag

13 mei
Moederdag

Zet de bloemetjes buiten met de plantenbakken van HoutDepot. Leuk om te krijgen, maar ook zeker om te geven. Als Moederdagcadeau bijvoorbeeld. Zondag 13 mei worden de moeders van Nederland weer een dagje extra in het zonnetje gezet. Al een mooie plantenbak in huis of een moeder met minder groene vingers? Gelukkig heeft HoutDepot nog veel meer leuke Moederdagcadeaus! Kijk bijvoorbeeld ook eens op de pagina decoratie en meubels voor een mooie tafel of krukjes.

Lees meer

Terrasjesweer

Lekker buiten
Terrasjesweer

Ja we kunnen weer! Ook dit weekend zijn de temperaturen aangenaam om het terras op te gaan. Of terras in eigen tuin natuurlijk. Met de vlonderplanken van HoutDepot legt u in ieder gewenst formaat of uitstraling een prachtig terras aan. Kijk ook op de pagina montagetips voor meer informatie over het aanleggen van een terras. Nu maar hopen dat de buien wegblijven...

Lees meer

Picknicken met Pasen?

Tafelen
Picknicken met Pasen?

Gezellig picknicken in eigen tuin? Met de (picknick)tafels van HoutDepot bent u klaar voor de lente. En als we geluk hebben kunnen we over 2 weken onze Paasbrunch buiten nuttigen. Welke (picknick)tafel kiest u?

Lees meer

Accoya tuinhout

Accoya
Accoya tuinhout

Accoya is duurzaam, makkelijk te gebruiken en ecologisch verantwoord. De verwachte levensduur van dit hout is minimaal 60 jaar. Accoya heeft een levensduur vergelijkbaar met de beste tropische hardhoutsoorten. Met unieke eigenschappen als vormstabiel, perfect te coaten en een lange levensduur is Accoya uitermate geschikt om ook toe te passen in de tuin. Denk aan vlonders, overkappingen en meubels. Wat maakt u van Accoya hout?

Hieronder vindt u een overzicht van diverse Accoya artikelen. Ook kunt u natuurlijk op de pagina Accoya kijken voor een compleet overzicht van ons Accoya assortiment.

Lees meer

Schade aan de schutting?

Storm
Schade aan de schutting?

Waarschijnlijk is het niemand ontgaan; het onstuimige weer van gisteren. Kilometers file, takken op de weg, pannen van de daken en schade aan de schuttingen. Aan de files kunnen we niet veel doen, maar Houtdepot kan wel een helpende hand bieden om het houtwerk dat de storm niet heeft overleefd te vernieuwen.

Hieronder een overzicht van diverse schuttingplanken om uw schutting te repareren. Liever compleet nieuwe schermen? Op de pagina schermen vindt u ons assortiment.

Lees meer

Prettige feestdagen

Feestdagen
Prettige feestdagen

HoutDepot wenst u prettige feestdagen en de beste wensen voor 2018!

Lees meer